FIN | ENG

Missio

Glory Backmanin työn taustalla on Global Power Evangelism yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on viedä täyttä evankeliumia kaikkialle maailmaan.

  • Täysi evankeliumi tarkoittaa sitä, että ihmeet ja merkit seuraavat saarnattua sanaa.

Yhdistys on toiminut jo kahden vuosikymmen ajan.

VISIOMME JA SEN TOTEUTUS

Global Power Evangelism ry:n on perustettu 1994, jonka tehtävänä on viedä täyttä evankeliumia kaikkialle maailmaan. Täysi evankeliumi tarkoittaa sitä, että ihmiset paranevat sairauksista, vapautuvat riivaajista, saavat Jumalan muuttavan voiman elämäänsä.

Yhdistyksemme toteuttaa kutsumustaan järjestämällä seminaareja, -konferensseja ja lähetysmatkoja kotimaassa ja ulkomailla.

Toimitamme Gloryline TV-ohjelmia Kristillisillä TV-kanavilla, -kuukausittaisen opetus/uutiskirjeemme partnereille.

Vierailemme vankiloissa, kouluissa, sairaaloissa sekä palvelemme sielunhoidollisesti keskustellen ja rukoillen puhelimitse sekä sähköpostilla.

Pidämme live Webinaarit sunnuntaisin klo 19-20 Youtuben kautta opettamalla Pastori Chris Oyakhilomen, International School of Ministry, opetuksia rohkaisemalla ja rakentamalla jokaista Jumalan tuntemiseen ja yliluonnolliseen elämään Kristuksessa.

Vierailemme seurakunnissa sekä rukouspiireissä julistamassa Jumalan sanaa, Herran vahvistaessa sanansa sitä seuraavien merkkien ja ihmeiden kautta.Tapahtumat

Rukous ja ylistyskeskus
Hämeenkatu 5

Lauantaisin klo 15.00 Super Lauantai - Jumalan voima keskellämme

Keskiviikkoisin klo 16.00 Rukous ja ylistys, klo 18:00 Syvemmälle Kristuksen tuntemiseen.

Rukous ja ylistyskeskus Facebook ryhmä